perjantai 9. heinäkuuta 2010

Voihan Ruissi!

Eilen illalla näin Yliopistonkadulla jo ensimmäiset Ruisrock-vieraat: kolme teinityttöä rinkat selässä, puhuen suureen ääneen kuinka humalassa he tulevatkaan illalla olemaan ja kävelivät ilman kenkiä – mites muutenkaan..

Mielestäni tuollainen Ruissin tapainen tapahtuma on mukava perinne. Turkulaisille tärkeä Ruisrock täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja käsittääkseni tämä on yksi Suomen parhaiten järjestetyistä tapahtumista. Hienoa! En silti itse ole koskaan ollut Ruisrockissa –kyllä, luit oikein :) En pidä tuollaisista massatapahtumista, enkä fanita yhtäkään artistia tai bändiä niin paljon että haluaisin sen takia mennä minnekään missä on niin epäsiistiä, kauhea ihmispaljous, bajamajat, jonottamista, pahaa ruokaa, kallista juomaa ja humalaisia sekopäitä. Ja kaikesta tästä pitäisi vielä maksaa ihan älyttömiä summia... Festarit eivät ole minua varten, todellakaan. Myös mieheni on samaa mieltä. Enkä ole mielipiteistämme yhtään pahoillani. Muut toki saavat festareille ja Ruissiin osallistua, ja kannustankin siihen. Tämä siksi että mielestäni on ihana että tämä tilaisuus taas järjestetään niin saa istua oman asunnon parvekkeella siideri- tai viinilasi kourassa ja kuunnella Ruissalon saarelta meille keskustaan kantautuvaa musiikkia tänään ja huomenna illalla. Se on meidän oma Ruisrockimme – ja mielestämme se ehdottomasti paras festari. :)

Mitä muut ovat festareista mieltä, halajaako mieli massatapahtumiin?




Kuva lainattu.

1 kommentti:

  1. Samalla linjalla. Joku piknik-konsertti vielä menettelee, mutta ei meilläkään kaivata väenpaljouteen. Fiilistely-tissuttelu kunniaan :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails