tiistai 20. heinäkuuta 2010

Organizer

Huomaan suunnittelevani kaikennäköisiä pikkuprojekteja koko ajan. :) Vasta hetki sitten valikoin kahden vuoden ajalta joka tapahtumasta ja kameralla ikuistetusta hetkestä parhaat kuvat, kehitytin ne ja ja liimasin albumiin sommitellen kauniisti ja ajatuksella.

Nyt mietin parhaillaan että koska minulla on ihan älyttömästi sisustus- ja muotilehtiä vuosien varrelta (en ole heittänyt yhtäkään pois – en vain ole raaskinut) ja niitä on aika vaivalloista jo säilyttää, että kävisin lehdet läpi ja leikkaisin parhaimmat ja mielenkiintoisimmat jutut ja kuvat ja tekisin niistä leikekirjoja. Tämä tulee kyllä olemaan aika iso proggis ja harmillisesti juuri nyt minulla ei ole aikaa sille, koska tuo remonttikin on päällä. Eli siis vielä pitää muutossakin raahata kaikki nuo rakkaat lehdet uuteen kotiin ja aloittaa siellä sitten tämä souvi, kunhan ollaan ensin kotiuduttu.

Uudesta kodista sen verran, että se on parhaillaan betonipölyn peitossa. Seiniä on nimittäin taas lohkottu, jotta saadaan korkeammat ovet –ja yhteen huoneeseen maitolasiset pariovet.
Mutta lisää remontista (ja muusta :)) myöhemmin, nyt pitää rientää oikeesti tekemään sitä remonttia. Kuulemisiin!

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails