torstai 29. heinäkuuta 2010

Tästä en luovu: V&R Flowerbomb

Alan tehdä silloin tällöin postauksia minulle tärkeistä tuotteista, asioista, tavaroista jne. Sellaisista, jotka ovat vieneet palan sydäntäni pysyvästi. Sellaisista, joista en luovu. Suosikeistani. Ja tässä tulee ensimmäinen, olkaapa hyvät.

(Listaus on melko materialistinen, mutta mainittakoon että ne joita ilman en missään nimessä oikeasti ikimaailmassa pystyisi elämään ovat tottakai elämäni tärkeimmät henkilöt: elämäni mies, jonka vierestä herään joka aamu, auttavainen ja ihana äiti, viisas ja jalo isä, suloinen sisko ja muutama tärkein ystävä. Now back to the material world... :))

Lienee paras aloittaa tuoksusta. Se on mielestäni ihmisessä tärkeä. Lempituoksuni on Victor&Rolfin Flowerbomb Parfum. Käytän tuoksua joka päivä, yhden suihkauksen verran -koska kyseessä on parfyymi. Iltamenoihin suihkutan sitten pari suihkausta, koska silloin tuoksu saa tulla esiin hiukan voimakkaammin. Rakkaussuhteeni Flowerbombiin on kestänyt jo melkein kolme vuotta, alkaen siitä kun tuoksu Suomessa lanseerattiin. Eikä loppua suhteelle näy. Toki tämän ihanuuden rinnalla on ollut Escadan kesätuoksua jne, mutta tuttu ja turvallinen Flowerbomb on ja pysyy. Se on oma tuoksuni.

-J*

4 kommenttia:

  1. Itse aion tehdä saman kaltaisia postauksia jossain vaiheessa! Mutta saattaa olla että aloitan ihan uuden blogin, hääblogini tilalle.. Vaikka eihän blogini missään vaiheessa pelkkä hääblogi ole ollutkaan! ;)

    VastaaPoista
  2. ps. toivottavasti suosikkiasi ei lopeteta. tuntuu että usein juuri ne suosikit vaan lopetetaan, juuri kun niihin on rakastunut!

    VastaaPoista
  3. No niinpä tuntuu! Pitää aina välillä tiedustella Stockalla tai Wikkellä asiaa ja jos näin käy, hamstrata muutama pullo ;)
    Olisi mielenkiintoista lukea sunkin suosikeistasi. :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails