perjantai 2. heinäkuuta 2010

Friday I'm in love

Niin monta asiaa kirjailematta blogiin.. Mm. ihana Juhannus jonka vietimme jo perinteeksi muodostuneella tavalla Turun saaristossa ystäväporukan kanssa. Olimme mökkeilemässä Korppoon kauniissa maisemissa. Saimme kylpeä auringossa päivät ja nauttia kauniista kuutamosta illat. Herkuttelimme tietenkin niin ruoilla kuin juomillakin. Nam!


Korppoon mökki


Nyt ensimmäinen työviikko loman jälkeen lähenee loppuaan. Viikko on totuuden nimissä tuntunut todella pitkältä. Toimistossa on kuuma ja päivät tuntuvat pitkiltä, varsinkin kun ulkona on niin houkuttelevan ihana ilma (jokapäiväinen lounas lähiravintoloiden aurinkoisilla terasseilla ja sisäpihoilla tosin keventää angstiani). Hoidettavia asioita on töissä tosi paljon, koska moni kollega on lomilla parhaillaan. Kaiken kaikkiaan siis voin todeta että ihanaa että on perjantai!! Viikonloppuna luvassa helteisiä kelejä, herkuttelua ja uuden kodin remontin valmistelu ja aloitus.


Remontissa pääsemme tällä kertaa suhteellisen helpolla. Hommaa toki riittää silti, mutta vähemmän kuin esim. viime remonteissa. Ostamamme asunto on kokonaisuudessaan remontoitu v.2007-2008 ja on ihan meidän tyylisesti laitettu –loistavaa! Ainut että kaikki väliovat haluamme vaihtaa (koska nykyiset ovat 60-luvulta peräisin, massiivipuiset toki nekin, mutta tumman ruskeat ja eivät ollenkaan meidän tyyliset. Edelliset omistajat halusivat säilyttää ne ”retro-elementtinä” asunnossa. Me emme retroa niinkään arvosta ja hankkiudumme niistä eroon. Laitan ne tod.näk. huuto.netiin myyntiin, voin lisäillä kommentteihin linkin myöhemmin, jos joku on kiinnostunut!) ja eteisen kaapiston poistamme ja asennamme tilalle luikuovikaapiston. Myös makuuhuoneen vanha kaapisto saa lähteä ja sen tilalle yritämme löytää vanhan puisen ison vaatekaapin (any ideas mistä voisi löytyä??). Parvekelasit pitää myös asentaa ja jalkalistat ovat väärän väriset ja huonosti asennettu = ne vaihdamme myös. Lisäksi pientä maalaamista jne. Ja sisustaminen -elämäni eliksiiri- on edessä kaiken tämän jälkeen. So ’cite!


Kuulemisiin taas pian!

Aurinkoterkuin,
J

2 kommenttia:

  1. Jee jee, tosi kiva päästä lukemaan teidänkin rempasta!:)

    VastaaPoista
  2. Joo, laitan heti postauksia kunhan remppa alkaa. Eli ihan pian. Stay tuned... ;)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails