tiistai 6. heinäkuuta 2010

Cin cin!

Terveiset kuohuviinin tuoksuiselta toimistolta. Poksautimme pullot kolmen tuntityöntekijän pestin päättymisen kunniaksi. Tuo on kyllä huonosti sanottu. Tarkoitan että skoolasimme heidän hyväksi onnekseen jatkossa. Meillä on töissä muutenkin tapana poksautella skumppapulloja jos mistäkin syystä –yleensä aina perjantaisin mutta kyllä se näin tiistainakin maistuu oikein hyvältä. :)


Onko teidän työpaikoilla jotain tällaisia tai jotain muita "herkkutraditioita"?

Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. Meillä on töissä salaattirinki, johon kuuluu vaihtelevasti noin neljä naista. Pidämme porukan pienenä, jotta ei tarvitsisi tehdä mitään jättiläisannoksia. Ringistä jokainen tekee salaatin aina keskiviikoksi. Seuraavan viikon salaatintekovuoro sovitaan edeltävällä viikolla. Usein on myös jälkkäriä, jos herkuttelusta puhutaan :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kuulostaa ihanalle! :) Voisin viedä tuon ajatuksen mennessään kenties seuraavaan työpaikkaan, koska tässä nykyisessä meillä on ravintoetu eli voimme käydä muutamassa ravintolassa firman piikkiin aina syömässä. Kiva etu, mutta tuo teidän keskiviikkolounastelu kuulostaa tosi kivalta! :) Ja on varmasti terveellisempää ja kevyempää kuin tämä ainainen ravintolasyöminen… Nyt heräsi mielenkiinto että mitä kaikkia salaatteja olet itse tarjoillut? :)P

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails