keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tästä en luovu: Joe Blascon Ultrabase Creme Foundation


Jatkan näistä en luovu -sarjaani esittelemällä rakastamani meikkivoiteen. Ostin kolmisen vuotta sitten ensimmäisen Joe Blasco Cosmeticsin meikkivoiteen. Alunperin olin taivastellut meikkivoiteen hintaa, ja ihmetellyt sitä miten serkkuni voi muka olla rakastunut tähän tuotteeseen aivan palavasti. Kerran Stockmannin kosmetiikkaosastolla pyöriessäni kuitenkin juttelin Joe Blascon tuote-esittelijän kanssa ja hänen puheensa heidän meikkivoiteestaan saivat minut ostamaan tuon mullistavan tuotteen. Myyjä valitsi iholleni sopivan sävyn, se on Olive Beige 1. Sitten vain kotiin testaamaan...

Rakastuin tuotteeseen heti käytettyäni sitä! Tässä Joe Blascon Ultrabasessa on huomattavasti enemmän väripigmenttejä kuin meikkivoiteissa yleensä. Juuri tästä syystä pienikin määrä tuotetta peittää erittäin tehokkaasti. Joe Blascon meikkivoide on tämän takia myös todella riittoisa - minullakin yksi puteli kestää ainakin vuoden! Oma meikkivoiteeni on ollut jo pitkän aikaa kovassa käytössä ja siksi suurin osa kannen logostakin on kulunut pois, kuten huomaatte. Tuotteen kompaktin pakkauskoon takia sitä on tosi helppo kuljettaa mukana.
Parasta tässä tuotteessa on että se antaa ihon hengittää eikä tuki ihohuokosia, minkä useimmat muut meikkivoiteet valitettavasti tekevät. Levitän meikkivoidetta vain todella kevyesti t-alueelle ja suun ympärille. Sävy on tismalleen sama kuin ihonvärini, joten voin tehdä näin ja levittää päälle vain ohuen kerroksen translucide -puuteria ja ihon look on viimeistellyn näköinen, mutta ei liian meikatun näköinen. Miten meikkivoide voikin olla näin kevyt ja peittävä yhtäaikaa!? It's amazing!
Voin suositella tätä ihanaa tuotetta käsi sydämellä kaikille. Ja nyt ymmärrän myös ystäväni rakkauden meikkivoidetta kohtaan. I'm lovin' it too!

3 kommenttia:

  1. Hmm, mielenkiintoista.. Taidan kokeilla ensikerralla kun hankin meikkivoidetta. Vaikka itsellänikin on suosikki tällähetkellä- kunhan saisi aikaiseksi itsekin tehdä näitä esittelyjä!

    VastaaPoista
  2. Täällä on kans yks Joe Blasco fani :) En vaihda enää muihin :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails