torstai 5. elokuuta 2010

Four weddings

Meillä on tänä vuonna neljän ystäväpariskunnan häät. Luit oikein: neljät häät! Kahdet häistä on nyt takana ja kahdet edessä. So far olen mielissäni: häät ovat mukavia juhlia ja niissä saa lisäksi hyvin vaklailla ideoita, ohjelman ajoitusta, menua jne. omia tulevia häitämme silmällä pitäen.


Neljät häät tarkoittaa kuitenkin myös: neljä pukua, neljä kampausta, neljät kengät, neljä lahjaa… Huh, siinäpä menee ihan kivasti taaloja… Ihanaa kyllä kun saa hyvällä syyllä shoppailla noita kaikkia. En valita kustannuksista, koska varmasti joskus tulevaisuudessa tulee vuosia jolloin ei ole yksiäkään häitä joihin osallistua. Ja silloin kuitenkin marisee että olisi kiva päästä häihin. Nyt vielä kun ollaan nuoria, on ystäväpiirissä jatkuvasti kihlautumisia, häitä, vauvoja jne. Aivan ihanaa aikaa siis! Viime vuosina meillä on ollut yleisesti joko kaksien tai kolmien häiden vuosia, mutta tämä neljä on jo ennätys. :) Ja kaikki tämän vuoden häät ajoittuvat kesäaikaan. Olisi kiva jos jotkut edes olisivat talvella / keväällä / syksyllä. Meille itselle tulee keväthäät osittain juuri tästä syystä. Emme halua että vierailla olisi useammat häät samana päivänä tai että meidän häämme olisivat osa kesäistä hääpotpuria. Ja rakastamme kevättä!

Oletteko te saaneet kutsuja moniin häihin tänä vuonna? Entä aikaisempina vuosina? Oletteko ylipäätään yhtä mielissänne hääkutsuista kuin minä? :)

-J*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails