lauantai 7. elokuuta 2010

Saturday shopping

Suunnittelemattomana lauantainamme suuntasimme iiiihaniin sisustuskauppoihin täällä Turun seudulla. Ensin kävimme pari kuukautta sitten avatussa Living Deauvillessä Naantalissa. En ollut ennen siellä käynyt vaikka mieli on tehnyt monesti lähteä. Odotukset olivat mainosten perusteella korkealla... Ja paikka täytti ne - ja ylittikin komeasti :) Todella ihastuttava uusi tuttavuus, jossa varmasti tulen vierailemaan tulevaisuudessa usein! Naantalin keskustassa sijaitseva sisustusliike on tunnelmallinen, vaaleasävytteinen, inspiroiva paikka. Siellä on juurikin Hamptons-tyylisiä kalusteita ja pikkuesineitä, aivan minun makuuni siis. Ohessa muutama ottamani kuva viihtyisästä liikkeestä.

Naantalista suuntasimme Adalmiinan Helmeen Paimioon. Adalmiinan Helmi on pitkäaikainen suosikkini. Siellä käynti on aina ihastuttava kokemus ja rakastun paikkaan aina uudelleen ja uudelleen. Annariina Yötilän navettaputiikki on vaan niin upea.
Esittelen ostoksemme hieman myöhemmin. Tämä siksi että eräs ostoksistamme ei ole vielä täällä kotipesässä, koska tarvitaan vähintäänkin kaksi miestä kantamaan se. Arvaattekos mitä ostimme? ;)

4 kommenttia:

  1. Oih, näyttää ihanalta! Todellakin myös minun makuuni! Minkälainen hintataso tuolla Living Deauvillessä on? Onko kovin tyyris? Ihana tyyny ja torkkupeitto kolmannessa kuvassa... Hmmm, mukaasi lähti siis jotain isompaa... mietin ensin että pöytä, mutta sitten tuli mieleen sellainen vanhanajan penkki/sänky, miksi niitä nyt sanotaankaan... vai ehkä nojatuoli? :)

    VastaaPoista
  2. Hintataso on sama kuin vastaavissa myymälöissä yleensäkin, aika tyyristä siis. Mutta tuotteet on tosi laadukkaita ja siten myös kestäviä. :) Huomaatko miten perustelen itselleni ostoksiani :D
    Aika hyviä veikkauksia, ihan oikeaan et kuitenkaan osunut... ;)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails