tiistai 3. elokuuta 2010

Leffailta: Valentine’s Day

Muutimme sunnuntaina uuteen kotiin (yey!), mutta asunto on vielä rakennustyömaana (not so yey!). Tilanne on tietenkin stressaava ja koska mm. Inaria-liukuovikaapistojen tehtaalla ja Jeldwen-ovitehtaalla on kesälomien ja jonojen takia todella pitkät toimitusajat, saamme tärkeän kaapiston, pariovet ja karmit jne. vasta tämän kuun lopussa tai ensi kuun alussa. Tästä syystä joudumme asumaan muuttolaatikoiden keskellä vielä ainakin kuukauden, ja pitämään pahvit yhden käyttökiellossa olevan huoneen lattiassa yhtä kauan jnejne. Huh heijaa!

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut sen enempää nyt rypeä tässä tilanteessamme, vaan kertoa teille elokuvasta, jonka parissa rentouduimme illalla. Halusimme mahdollisimman kevyen leffan, ja sellaisen mitä saisi nauraakin. Valitsimme uutuuden Valentine’s Day –ystävänpäivä. Olin ajatellut että olisin voinut käydä sen aikoinaan leffassa katsomassa, mutta ei tullut mentyä, joten päätimme katsoa sen nyt dvd:llä.

Elokuva oli ihan jees. Ei yhtä hyvä kuin muut lajinsa (täynnä tähtiä, ei sinällään päähenkilöitä) edustajat He’s just not that into you – Jätä se tai ehdoton suosikkini Love actually –Rakkautta vain. Mutta ihan ok. Muutama hauska kohta elokuvassa toki oli. Tyyliin: Topher Gracen nenästä tulee vettä, Anne Hathaway esittää puhelintyttöä mahdottovan taitavasti eri aksenteilla ja Ashton Kutcherhan on aina hauska! McDreamy eli Patrick Dempsey oli erittäin epä-mcdreamymäinen, mutta Jennifer Garner antoi hänelle hyvin kampoihin yhdessä ravintolakohtauksessa. Pientä Edison-poikaa näytellyt Bryce Robinson oli tosi hellyyttävä ikävöidessään äitiään! Tosi-hunk Bradley Cooper oli ihan omanlaisensa hurmuri, ja näkyipä leffassa myös Eric Dane alias McSteamy. Julia Roberts ärsyttävän tasapaksu –harmikseni pitää sanoa että taas! Olen pitänyt Julia Robertsia aina oikeastaan yhtenä lempinäyttelijöistäni, mutta nykyään olen monesti ollut tosi pettynyt hänen uusimpiin leffoihinsa. Näyttelijänsuoritukset niissä eivät ole mitään Julian varhaisempaan tuotantoon verrattuna. Roolisuoritukset nykyään ovat melko tasapaksuja ja värittömiä. Tässä Valentine's day -elokuvassa tosin lopputekstien päätyttyä tuleva Julian kommentti on hyvä. Ja sen tajuaa vain jos on katsonut Pretty Womanin kerran jos toisenkin :)


Kevyeksi hömppäleffaksi voin elokuvaa suositella mutta en juuri enempää.

Kolme ja puoli tähteä.


Ihanaa elokuuta teille!


-J*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails