tiistai 4. toukokuuta 2010

Love for shoes

Toukokuu ja oih, ihana ballerina-aika! Vappuna valikoin ekaa kertaa tänä keväänä ballerinat jalkaan, enkä ole muita kenkiä sen jälkeen jaloissani pitänyt. Ihanaa kun on jo sen verran lämmintä että tarkenee pikkukengissä, tätä lämpöä on odotettu. Ja toivon mukaan ilma vielä koko ajan lämpenee. Vappua Turku sai viettää ihanan aurinkoisissa tunnelmissa -lukuunottamatta aaton ja Vappupäivän välistä yötä. Aattona olimme siippani kanssa kutsuneet muutaman kaveripariskunnan meille viettämään iltaa. Ilta oli hauska ja meillä kaikilla oli nii-in muukaavaa. Vietimme koko illan meillä herkkupalojen, kuohuviinin ja hyvän seuran parissa välillä katsellen kadulla oleilleita juhlijoita, ulos yön sateeseen emme kaivanneet. Vappupäivänä kävimme vielä porukalla kanssa piknikillä Vartiovuorenmäellä. Se on musta tosi mukava vappuperinne ja aion pitää siitä kiinni myös tulevina vappuina.

Kuten huomaat tai vähintäänkin opit huomaamaan, olen henkeen ja vereen kenkäihminen. Olen ollut kenkäkaupassa aikanaan koulun ohella töissä ja silloin tuli hankittua pari jos neljäskin. ;) Osa niistä täydentää edelleen kivasti peruskenkävarastoa, mutta uusia pitää silti aina kauden mukaan hankkia. Kevääksi olen ostanut yhdet mustat strassein koristetut ballerinat ja Budapestistä nahkaiset vaaleanruskeat korkokengät. Suunnitelmissa vielä hankkia kevääksi vaaleat kangaskengät (ne kun tuntuvat nyt niin olevan muodissa. Minulla kesti hetken tottua ajatukseen kangaskengistä: Ensin olin varma että minä en sellaisia jalkaani laita, mutta nyt himoitsen jo erästä DinSkon paria. Niin se mieli muuttuu) ja Nilsonilta aivan ihanat ballerinat (ks. kuva).


Täydellisen kenkähuuman sain kun kävin pistäytymässä tänään Sisustuksen Koodin yhteyteen avatussa pop-up -kaupassa Nina's loves Turku -putiikissa. Josefiina loves Nina's loves Turku! Paikka oli täynnä kauniisti aseteltuja Christian Louboutineja, Marc Jacobseja jne jne. Lisäksi siellä oli mm. aivan ihana Miumiun laukku. Olisipa taskussa ylimääräiset 540€ niin saisin itselleni ihanat Louboutinit (ks. kuva)! Vaan ei ainakaan tällä hetkellä ole... Mutta ehkä jonain päivänä. Haaveissa on turvallista elää. Niin pienissä kuin suurissakin.



Aurinkoista ballerinakuuta Sinullekin!!

1 kommentti:

  1. Mainittakoon että en hankkinutkaan noita Nilsonin kenkiä, koska ne olivat tosi epämukavat jalassa. Sen sijaan ostin Tukholman matkalta hopeanväriset ballerinat, Oasis-merkkiset. Voin ladata kuvan myöhemmin ;) Olen niihin tosi tyytyväinen, ovat ihanat!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails