tiistai 1. kesäkuuta 2010

Exhausted ...and happy

Nyt se iisakin kirkko on valmis! Toisin sanoen sijoitusyksiömme remontti on saatu päätökseen. Jes! Olemme todella tyytyväisiä remontin lopputulokseen, vaikka remontin loppuvaiheilla vuodatettiinkin niin verta, hikeä kuin pari kyyneltäkin. Aikataulu osoittautui arvioitua kireämmäksi. Tämä siksi että aikaisemmin, kun olemme remontoineet itsellemme, olemme muutettuamme tehneet viimeistelysäätöjä. Mutta tässä tapauksessa tiesimme että emme pysty kuun vaihteen jälkeen enää tekemään asunnossa mitään koska vuokralainen muuttaa asuntoon tänään. Tämähän oli tietekin alusta alkaen selvää, mutta kuitenkin aikataulusuunnittelussa on vaikea ottaa täydellisesti huomioon se että johonkin tiettyyn päivään mennessä pitää kaikki olla viimeistä listaa ja loppusiivousta myöden valmista. Mutta onnistuimme kuitenkin! Hyvä buugi :)

Kihlauksemme vuosipäivä oli menneen viikonlopun aikana, ja olimme suunnitelleet olevamme jossain aivan muualla kuin remonttityömaalla - meidän piti lähteä pienelle matkalle. Mutta toisin kävi, matkamme sai väistyä remontin tieltä. Vuosipäivä meni siis romanttisesti remontin ja noutopizzan lomassa. :D Mutta ihanaa oli silti, pääasia että saimme olla yhdessä! <3

Nyt saamme kuukauden verran nauttia omasta kodista, toisistamme ja (toivottavasti) lämpimistä ilmoista - kesälomamme häämöttää, enää 3 päivää töitä! Ja vielä sitä ennen menen huomenne kauan odotettuun Sex And The City 2 -elokuvan ensi-iltaan ystäväni kanssa. I'm gonna get totally Carried away!

-Josefiina

ps. Mielelläni lukisin Sinunkin terveisiäsi ja kommenttejasi blogistani. Rohkeasti vain kommentoimaan, minä täällä jo odottelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails